Agribex 2017

Momenteel zijn wij te vinden op de Agribex beurs in Brussel. Hier presenteren wij een 20 m3 Biga Twin Future, een 2-vijzelige voermengwagen in Future-uitvoering. De Biga Future is een luxere voermengwagenlijn die we dit jaar in ons assortiment hebben opgenomen. De Future-lijn kenmerkt zich door het speciale kuipdesign en een heel pakket aan extra’s, o.a. extra dikke vijzels en een luxe weeginrichting.

Uit het Peecon gamma laten wij u verder de Peecon Butler XL voeraanschuiver zien. Deze zelfstandig werkende robot brengt met behulp van een vijzel het voer opnieuw naar het voerrek. Het voordeel van het aanschuiven met een vijzel is dat het voer wordt losgemaakt i.p.v. verdicht, hiermee blijft de versheid en kwaliteit van uw voer gegarandeerd zodat de dieren aangemoedigd worden om meer voer op te nemen. Verder laten wij u een Cargo Compact 13000 haaksysteem zien. Een solide carrier die uitblinkt in eenvoud en een lage opbouwhoogte.

Onder de vlag van Tulip laten we u een Multidisc XL schijveneg zien. De ideale machine voor stoppelbewerking in alle omstandigheden, uitgerust met de extra robuuste XL/XXL stelen. Een Roterra 302-55, de originele rotorkopeg die het fijnste werk aflevert door zijn gepatenteerde druppeltand. En een Centerliner SX5i, een hightech kunstmeststrooier met EASYtronic bediening. Deze Centerliner blinkt uit in gebruikscomfort en geeft een ongeëvenaard strooibeeld door zijn dubbele overlap.

Wij hopen u op de beurs te mogen begroeten in hal 9, stand 9200.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *