Peecon Biga Jubileum wedstrijd

In november van dit jaar vieren wij het 20-jarig bestaan van de Biga voermengwagen!

Mede dankzij onze gebruikers, dealers en importeurs is de Biga in de afgelopen 20 jaar wereldwijd uitgegroeid tot een begrip in de voermengwagensector. Betrouwbaarheid, degelijkheid en een goede service van onze dealers zorgen ervoor dat dagelijks meer dan 10 miljoen koeien, kalveren, geiten en varkens voer krijgen dat door een Biga gemengd is.

Om bij dit 20-jarige jubileum stil te staan hebben we een wedstrijd uitgeschreven. De hoofdprijs is een HELIKOPTERVLUCHT voor 3-4 personen boven uw bedrijf. Verder zullen wij de 20 leukste inzendingen belonen met een Peecon bodywarmer en wordt u vermeldt in onze Biga Jubileumkrant en op onze website.

Wat moet u hiervoor doen? Maak een foto van uw Biga en laat ons weten waarom die voermengwagen van Peecon het beste is. Of stuur ons uw mooiste ervaring met de Biga. Graag ontvangen wij uw inzending voor 1 oktober 2016 via info@peecon.com onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Eén van de ontvangen inzendingen tot nu toe is deze van Mts. I.J.T. & I Terwisscha-van Scheltinga uit Raerd:

“Na ruim 18 jaar trouwe dienst is onze 7 kuubs Biga in december 2015 aan een tweede leven begonnen bij een collega melkveehouder. Zijn grote broer, de 17 kuubs Biga, is bij ons aan de slag gegaan. Vóór het afscheid nog even samen op de foto!”

Terwisscha-van Scheltinga

 

“Wij hebben bewust gekozen voor een Biga met laadklep omdat we op deze wijze nauwelijks tot geen voerverliezen hebben, zowel bij het laden als na het lossen. Daarnaast vinden we het prettig dat door de opschepmogelijkheid, niet tijdens iedere voerronde de trekker met voorlader hoeft te worden ingezet om de mengwagen te vullen. Dus zuinig met diesel, een schoon erf en geen voerverlies! Kortom: wij zijn al jaren dik tevreden met de Peecon Biga!”